Услуги

Дизайн и предпечат

JnT Advertising предлага на своите клиенти дизайн и предпечат на възможно най-високо ниво. Дизайнът на какъвто и да е продукт не е само познаване на графични програми. Най-важна е самата идея, а ние сме най-добри именно в това.

Дигитален печат

Дигиталният печат позволява изпълнението на поръчки в кратък срок, но и с високо качество.

Голд печат и преге

Голд печат и преге се използват за брандиране на бележници, визитки, покани, папки и др.

Тампонен печат

Една от малкото технологии на печат, приложими върху предмети със сложна и неправилна триизмерна форма.

Ситопечат

Ситопечатът е един от най-лесните способи за многократно възпроизвеждане на най-разнообразни изображения. Ситопечатът се използва най-често при брандиране на сувенири, текстил, визитки, календари, пликове, бланки и др.

Термотрансферен печат

При термотрансферния печат изображението се отпечатва със стандартна технология върху медии, които чрез нагряване с термопреса пренасят цвета от медиата върху продукта. Най-често се използва при брандиране на чаши, тениски, шапки и др.

PVC надписи

Рекламните надписи от PVC фолио са лесен, евтин и удобен начин да поставите съобщения за промоция и разпродажба на вашата витрина. Също позволява да бъде използвано за празници или сезонни ликвидации.

Лазерно гравиране

Лазерното гравиране е предпочитан начин за бързо, качествено и трайно нанасяне на текст, лога, знаци и изображения върху различни продукти. Най-често се използва в сувенирната реклама за гравиране на часовници, чаши, химикалки, купи, медали, запалки и др. Може да се използва и за гравиране на тефтери.

Офсетов печат

Най-популярната технология за печатане на текст и изображения върху хартия.

Ключодържатели с индивидуален дизайн

Изработка на метални ключодържатели с индивидуален дизайн. Отличен ексклузивен фирмен подарък.

BTL реклама

Маркетингови мероприятия, невключващи традиционни медии. BTL работи с помощта на жива, директна комуникация с клиентите.


Нека се погрижим за вашето рекламно изпълнение
Свържете се с нас за отлично изпълнение на въшна и вътрешна реклама